Leaders Experience

Cluj-Napoca, Județul Cluj
Anul acesta ziua mea se va tine pe facebook! Poti fi si tu invitat!
Vezi website
0 sustinatori
77 vizualizari
1 zile ramase
0%
0.00 finantat din
2,400.00 RON
Aceasta campanie este finalizata

In fiecare an de ziua mea eram intrebata de catre prieteni si familie ce imi doresc. Cred ca in ultimii cinci ani nu am stiut exact ce imi doream, poate ceva banale lucruri materiale, asa ca preferam sa raspund cu "NU STIU".

Anul acesta situatia este putin diferita, de data aceasta stiu ce imi doresc. Imi doresc sa particip la LEADERS EXPERIENCE.

Ce este LEADERS EXPERIENCE? Un program de formare pentru tinerii care isi doresc sa devina antreprenori sau care pur si simplu isi doresc sa faca mai mult, sa exceleze in ceva, un program care iti pune la dispozitie un mentor care sa-ti indrume pasii spre reusita,un program care isi doreste sa formeze tineri care pot schimba viitorul Romaniei.

De ce imi doresc asta? Pentru ca incepand cu anul 2017 cand am participat la LEADERS EXPLORE mi-am dat seama ce vreau sa fac cu adevarat, mi-am dat seama ca ma atrage ideea de a creea un business, mi-am dat seama ca imi place sa comunic cu oamenii si cel mai important lucru: mi-am dat seama ca imi place sa ma dezvolt pe mine insumi si sa-i ajut si pe ceilalti sa o faca.

Cu ce ma va ajuta LEADERS EXPERIENCE? Consider ca dupa acest program voi avea cunostintele necesare pentru a duce, impreuna cu colegele mele, proiectul TODY la bun sfarsit si astfel vom putea ajuta miile de parinti care in acest moment isi petrec ore bune in incercarea de a afla motivul pentru care bebelusii lor plang.

Daca si tu crezi in visul meu esti invitat la ziua mea!

O sa mentionez fiecare persoana care a contribuit la realizarea visului meu in cadrul Acceleratoarelor Leaders!

Mai multe detalii despre program puteti gasi aici: https://leaders.ro/programe/experience/?gclid=Cj0KCQjwpPHoBRC3ARIsALfx-_LM1JhhgL1Os_O8j3ZsLTvKofZ18DWPk5BgCaGj-GqPC6fZ-e6jMWsaAkXhEALw_wcB

Nu a sustinut nimeni aceasta campanie momentan.