Music for excellence

Oradea, Județul Bihor
Asociatia Art Group are scopul de a sprijini tinerii absolventi ai scolii de arte in dorinta continuarii studiilor muzicale
Vezi website
5 sustinatori
1403 vizualizari
0 zile ramase
117%
585.00 finantat din
500.00 RON
Aceasta campanie este finalizata

Asociatia Art Group a fost infiintata in 2013 cu scopul de a sprijini tinerii absolventi ai scolii de arte in dorinta continuarii studiilor si pregatirii lor profesionale in domeniul artistic. O parte dintre ei sunt membri activi ai asociatiei si se implica neconditionat in toate activitatile acesteia. Membrii asociatiei, tinerii artisti nu activeaza in domeniul muzical doar la nivel de amatori. Ei au cu totul alta pregatire profesionala:  profesori, medici, viitori informaticieni, stomatologi, economisti.

          Art Group a sustinut spectacole in cadrul celor mai importante evenimente desfasurate pe plan local, a participat la concerte cu scop caritabil, a fost invitata sa concerteze in Ungaria, Italia si Franta iar pe plan individual, tinerii artisti s-au perfectionat si prin participarea la concursuri de specialitate fiind recunoscuti prin importante distinctii.

          Parcursul unui tanar artist depinde in cea mai mare masura de calitatile sale artistice dar si de exploatarea acestora la cel mai inalt nivel posibil. Pe langa pasiunea nestavilita pentru muzica un bun solist isi dedica cea mai mare parte a timpului studiului constant si perseverent. Tonusul vocal se mentine prin exercitii zilnice supravegheate de un indrumator/specialist in intretinerea vocala.

          Chiar daca la inceput am considerat ca este suficient sa credem in aceasta pasiune comuna, pe parcurs am intampinat dificultati de ordin financiar care treptat ne-au redus din potentialul evolutiv. Intretinerea noastra vocala, pregatirea, imaginea, promovarea presupun fonduri greu accesibile pentru asociatie.

Nu am urmarit niciodata obtinerea unor beneficii financiare personale, ne-am axat intodeauna pe oferirea unor servicii artistice de inalta calitate, punand accent pe un repertoriu atent ales cu un mesaj concret.

          De ce am avea nevoie?

          Pentru pregatirea si intretinerea noastra, precum si pentru prestatiile noastre publice am avea nevoie de un sistem propriu de sonorizare ( acesta presupune un mixer, doua boxe,  cel putin 2 microfoane). De cele mai multe ori suntem nevoiti sa cantam in conditii nefavorabile si riscam sa compromitem toata munca noastra. Un concert de o ora necesita o pregatire de cateva luni iar aparatura tehnica are un rol definitoriu.

          Din planurile noastre de viitor as aminti dorinta de a colabora cu un studio de inregistrari pentru a pregati un material propriu care sa ne reprezinte. Acest produs marca Art Group ulterior ar avea nevoie de promovare. Si aici iar ne izbim de aceeasi problema: lipsa fondurilor.

          Traim intr-o lume incerta iar showbiz-ul din Romania este impenetrabil pentru cei din provincie. Target-ul nostru ar fi sa ne remarcam in orasul Oradea si sa contribuim la paleta artistilor locali.

Cu parere de rau am constatat de-a lungul timpului ca oficialitatile locale nu sunt interesate in promovarea tinerelor talente, sunt preferati artistii consacrati din Bucuresti pentru care se depun eforturi financiare colosale.

          Scopul nostru ramane oricum acelasi: sa daruim tot ceea ce am acumulat si a contribuit la formarea noastra artistica, sa avem resursele tehnice necesare pentru a ne perfectiona continuu si sa avem cui oferi o parte din sufletul nostru prin cateva note muzicale.

          Va multumim ca ati ales sa sustineti arta si beneficiile acesteia asupra unor tineri cu adevarat talentati si dornici sa daruiasca comunitatii propriile simtaminte prin intermediul muzicii.

  • Andrei Duma a contribuit cu 20.00 RON
  • Un Anonim a contribuit cu 10.00 RON
  • Andrei Duma a contribuit cu 155.00 RON
  • Nicoleta Duma a contribuit cu 300.00 RON
  • Un Anonim a contribuit cu 100.00 RON
 
An Error Occurred: Internal Server Error

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.