Oradea Book Festival

Oradea, Județul Bihor
„Oradea Book Festival”, prima inițiativă 100% locală de acest fel, un maraton de evenimente pro lectură și cultură in Oradea!
Vezi website
10 sustinatori
2293 vizualizari
0 zile ramase
70%
640.00 finantat din
1,000.00 RON
Aceasta campanie este finalizata

Oradea Book Festival

Prezentare:

Aventura R & R a început în toamna anului 2013, cînd nou-născuta editură Ratio et Revelatio participa la primul ei tîrg de carte, chiar în București, la Tîrgul internațional Gaudeamus. În scurt timp, editura s-a impus, prin publicațiile și proiectele ei, ca o editură de prim rang în domeniile umaniste, devenind un adevărat brand Ratio et Revelatio și ajungînd să fie prezentă în marile lanțuri de librării și la marile tîrguri de carte.

La finele anului 2016, ne-am împlinit un vis și am inaugurat librăriile și cafenelele R&R, cu misiunea asumată de a crește nivelul vieții culturale orădene nu doar prin simpla existență a acestor locuri, ci și prin organizarea de evenimente, lansări, concerte și expoziții și implicarea comunității în diverse campanii culturale.

Momentan funcționează două astfel de spații, ambele în Oradea: R&R Republicii, situat pe Str. Republicii nr. 22 și R&R Cetate, situat în Cetatea Oradea, lîngă teatrul de vară.

Dorim să facem un pas mai departe în aventura noastră, prin organizarea primului festival de carte din Oradea, care să depășească limitele unui simplu tîrg de carte și să se concretizeze într-o experiență culturală unică pe parcursul a trei zile.

 

În ce constă festivalul?

Însumate, vorbim despre trei zile de lansări de carte, expoziții, conferințe, concert, lecturi publice și întîlniri cu scriitori și artiști, desfășurate în cele două spații ale noastre, și nu numai. În mod special, va fi organizată o seară polonă, în colaborare cu Institutul polonez din București, în care vom face cunoștință cu cultura polonă și ne vom bucura de prezența unor autori poloni.

De ce avem nevoie prin această campanie?

O astfel de întreprindere nu poate lua ființă fără susținători adevărați. Ne dorim ca prin această campanie să putem strînge o sumă de 1000 de lei, de care am avea nevoi în promovarea acestui eveniment. Această sumă ar fi necesară pentru realizarea materialelor publicitare (flyere, afișe, broșuri, roll-up etc.) și a promovării online, atît de necesară astăzi.

Ce poți obține?

Dincolo de satisfacția culturală și spirituală garantată, în funcție de suportul financiar oferit, sîntem pregătiți să te răsplătim cu pachete cu cărți Ratio et Revelatio și reduceri la consumația de cafenea din spațiile noastre.

  • Un Anonim a contribuit cu 100.00 RON
  • Rares Crisan a contribuit cu 100.00 RON
  • Laura Flora Traduceri si Servicii a contribuit cu 70.00 RON
  • Un Anonim a contribuit cu 85.00 RON
  • Silvia Codoban a contribuit cu 35.00 RON
  • Un Anonim a contribuit cu 50.00 RON
  • Valentin Teodorescu a contribuit cu 70.00 RON
  • Iulian Apostolescu a contribuit cu 100.00 RON
  • Un Anonim a contribuit cu 10.00 RON
  • Un Anonim a contribuit cu 20.00 RON
 
An Error Occurred: Internal Server Error

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.