Platformă online Vocea vocației

Hunedoara, Județul Hunedoara
Vocea vocației este un proiect dedicat tinerilor ce vor să-și descopere vocația și să o valorifice la maxim.
Vezi website
1 sustinatori
345 vizualizari
88 zile ramase
1%
50.00 finantat din
5,000.00 RON
Aceasta campanie este finalizata

Salut! :)

Consider că împreună suntem mai puternici și putem avea un impact pozitiv asupra societății în care trăim. Tocmai din aceste motive, am ales să îmi finanțez proiectul printr-o platformă de crowdfunding. 

Îmi doresc să realizez acest site, pentru a ajuta cât mai mulți tineri să-și asculte vocea vocației și să trăiască o viață frumoasă, în raport cu menirea lor pe acest pământ. 

Zilnic, primesc mesaje de la persoane care nu au nici un reper în viață, nu au încredere în ei și mai ales nu știu care este vocația lor. Prin intermediul acestui site aș dori să ajut tinerii să-și descopere vocația prin materiale PDF, interviuri, articole și un curs practic pentru descoperirea vocației pe Whatsapp. 

Din câte am observat, din ce în ce mai mulți tineri sunt dezorientați, nu știu ce vor, își neglijează vocația și consideră că bunăstarea financiară este soluția pentru toate problemele lor. Aceștia realizează în ani de zile că nu fac ceea ce le place și că împlinirea lor vine de la vocație, nicidecum de la bani.


Suma de care am nevoie va fi folosită pentru transformarea platformei actuale de wordpress în site-ul voceavocatiei.ro, domeniu pentru un an de zile,  realizarea elementelor de design și promovarea cursului de Whatsapp în rândul publicului țintă.

P.S. Am realizat interviuri text cu: Ovidiu Oltean, Dan Negru (publicate)

                                                         Adrian Niculescu, Mihai Leu, Cristian Onețiu și Părintele Constantin Necula (nepublicate deocamdată)

Câteva cuvinte despre mine:

Pasionat de tot ce înseamnă dezvoltare personală, psihologie, public speaking, antreprenoriat și leadership. 

În fiecare zi, vreau să fiu mai bun decât varianta mea de ieri.

Mă consider binecuvântat de Dumnezeu cu acest dar, cel de a ajuta tinerii să-și descopere și valorifice vocația și vreau să îi ajut cu toată ființa mea.

În cadrul acestui proiect doresc să dezvolt ulterior și următoarele segmente: cupluri și relații, dezvoltare vestimentară, cod vestimentar, cupluri și relații, sport și nutriție, aplicație mobilă pentru a avea un jurnal personal pentru visul tău.

Site-ul vocea vocației va avea următoarele capitole: Articole, Interviuri, Educație (în care să fie include segmentele de mai sus), Contact  

Link proiect: https://www.facebook.com/voceavocatiei/ (2 544 urmăritori)

Instagram: @voceavocatiei ( 5 946 urmăritori)

Sunt fascinat de acest domeniu și acum că am acest drum sub picioare, e o plăcere să călătoresc în viața mea!

Îți mulțumesc din inimă pentru donație!

Nu uita să îți asculți vocea vocației!

  • Andreea Duduia a contribuit cu 50.00 RON
Categorii site
Site-ul vocea vocației va avea următoarele capitole: Articole, Interviuri, Educație (cu materiale de dezvoltare personală/ lifestyle/descoperirea vocației/comunicare și public speaking/relații interpersonale), Contact
Perioada campaniei
Aș dori ca perioada campaniei să fie pe 2 luni 31.01.2019-31.03.2019.
Mulțumesc!
Mulțumesc anticipat pentru modificări!