Social Acceptabil

Oradea, Județul Bihor
Social Acceptabil este un spectacol de teatru care lansează întrebarea ,,Este corupția Social Acceptabilă sau Nu?
Vezi website
5 sustinatori
2121 vizualizari
581 zile ramase
1%
170.00 finantat din
15,000.00 RON
Aceasta campanie este finalizata

  Este CORUPȚIA , Social Acceptabilă în România?! Studio Act propune un spectacol care vorbește exclusiv despre corupție.

  Scopul aceste Campanii de strângere de fonduri este acela de a concepe un spectacol profesionist de teatru, pornind de la poveștile oamenilor care sunt deschiși să ne povestească o întâmplare personală despre corupție. Desigur identitatea povestitorului dacă este nevoie, se ascunde și povestea va fi susținută de un actor. După ce se adună  suficient material pentru a începe efectiv producția acestui spectacol, un dramaturg profesionist împreună cu regizorul spectacolului și echipa de actori vor începe lucrul în sine.

  Premiera este fixată spre sfârșitul lunii septembrie la Studio Act iar întrarea este liberă. În urma a două reprezentații la sediul Studio Act de pe strada Crinului Nr 2, este planificat și un turneu în București, Galați, Iași, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Satu Mare.

  Pe lângă spectacolul de teatru propus vrem să realizăm și un film documentar ,,Social Acceptabil" iar toți cei care contribuie la realizarea proiectului au calitatea de sponsori. Filmul va avea premiera tot în luna septembrie.

Campania de strângere de fonduri este simultană cu Campania de strângere de povești despre corupție, așa că dacă vrei să susții una din campanii, nu ezita și contactează-ne aici : www.studioact.ro sau pe pagina de facebook Studio Act Oradea, sau sprijină proiectul aici!!!

Acest proiect a primit o finanțare care acoperă o mare parte din cheltuieli insa pentru că vrem să promovăm acest spectacol la nivel național avem nevoie de sprijinul vostru!!! Ajută-ne să îți spunem povestea!!!

  • Un Anonim a contribuit cu 20.00 RON
  • Un Anonim a contribuit cu 20.00 RON
  • Mihai Andrei Hossu a contribuit cu 40.00 RON
  • Ioana Ciobanu a contribuit cu 20.00 RON
  • Theodor Filos a contribuit cu 70.00 RON