Lansează o campanie

Intrebari frecvente

Viziunea noastră este de a democratiza mediul de fundraising din România, astfel încât oricine să poată avea acces şi cunoaştere asupra mijloacelor prin care îşi pot îndeplini visurile.

Ce este crowdfundingul?

Crowdfundingul este o formă de sponsorizare făcută de un grup de susţinători, fiecare susţinător făcând o donaţie în schimbul unei mici recompense (reward). Recompensa poate fi orice, de la o scrisoare de mulţumire, la un prototip și până la o experiență inedită (o drumeție în munți sau o săritură cu parașuta, de exemplu).

Cine sunt donatorii?

Donatorul este persoana care-ți susține ideea! Oricine crede în campania ta și donează pentru ea este donator. În general, donatorii sunt persone apropiate din comunitatea iniţiatorului proiectului.

Ce este un proiect?

Atunci când se publică o idee, un vis care are un plan bine definit, noi îl numim un proiect. Așadar, ca ideea să devină proiect, este necesar să existe un scop bine definit, astfel încât fondurile să fie justificate.

 

Pot să îmi depășesc targetul?

Da! Nu există nicio limită superioară din punct de vedere al targetului pe care ți-l propui.

Care sunt taxele?

Pentru a-ți înscrie un proiect pe TeSustin.ro nu există niciun fel de taxe. Platforma operează doar comisione în funcție de succesul campaniei tale. În cazul în care îți atingi tagetul comisionul este de 4%, în cazul în care nu îți atingi targetul, comisionul este de 9%. Procedăm astfel pentru a te încuraja să îți atingi suma pe care o dorești! În ambele cazuri, se vor reține din fondurile colectate comisioanele procesatorul de plăți mobilPay, în valoare de 0.99% din suma totală necomisionată de platformă + 0,30 lei/donație efectuată, indiferent de valoarea ei + cotele de TVA aferente acestor proceduri.

Resurse