Lansează o campanie

Termeni și condiții

Termeni si Conditii privind Utilizarea Platformei TeSustin

 1. Prevederi Generale

Platforma TeSustin.ro, disponibila prin accesarea paginii de internet www.tesustin.ro („Platforma”), este detinuta si operata de catre societatea Netconsult Market S.R.L., cu sediul social situat in Sat Hidiselu de Sus, Comuna Hidiselu de Sus, nr. 68A, jud. Bihor, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bihor sub nr. J5/1160/2015 avand cod unic de inregistrare 34800776 („Societatea”).

Termenii si Conditiile de Utilizare a Platformei (denumiti in continuare „Termeni si Conditii”) stabilesc termenii legali si conditiile de utilizare a Platformei de pe pagina de internet www.tesustin.ro, precum si a oricaror alte pagini de internet detinute si operate de Societate si oricaror alte servicii furnizate de Societate care au legatura cu Platforma si cu serviciile oferite de Societate prin intermediul Platformei.

Prin accesarea si/sau utilizarea in orice modalitate a Platformei si/sau a serviciilor puse la dispozitia dumneavoastra de catre Societate prin intermediul Platformei, va exprimati acordul cu privire la acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Societatea isi rezeva dreptul de a modifica in mod discretionar Termenii si Conditiile, urmand a actualiza continutul acestora direct pe pagina sa de internet. De asemenea, Societatea isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau intrerupe furnizarea serviciilor aferente Platformei, in orice moment, precum si de a nu permite sau restrictiona accesul anumitor persoane la Platforma.

 1. Descriere Servicii

Platforma pune la dispozitia utilizatorilor sai mijloacele necesare pentru:

Atat Contributorii, cat si Initiatorii sunt considerati utilizatori ai Platformei, fiind denumiti in cele ce urmeaza „Utilizatorii”.

Pentru evitarea oricaror neintelegeri, rolul Platformei si al Societatii este acela de a facilita interactiunea intre cele doua categorii de Utilizatori implicate in astfel de proiecte – Initiatorii si Contributorii -, fara a garanta in niciun fel atingerea unor anumite obiective de catre o parte sau alta sau fara a garanta primirea de catre Contributori a ceva in schimbul contributiei financiare la un anumit proiect. Toate aceste riscuri si/sau obligatii sunt asumate in mod liber si constient de catre fiecare dintre Utilizatorii serviciilor puse la dispozitie prin intermediul Platformei. De asemenea, Societatea, prin intermediul Platformei, nu garanteaza promovarea proiectelor sau produselor Initiatorilor, in sensul oferirii de servicii specifice in acest sens (cum ar fi promovarea in mass media sau cu alte mijloace), ci fiecare Initiator este responsabil pentru modul de prezentare si promovarea produselor si proiectelor sale prin intermediul Platformei, respectiv prin platforma on-line si newsletterul pregatit si trimis periodic de Platforma catre Utilizatorii sai.

De asemenea, Societatea si Platforma nu sunt raspunzatoare pentru buna credinta si identitatea Utilizatorilor cu care puteti interactiona cand utilizati serviciile oferite prin intermediul Platformei. Societatea si Platforma nu sunt raspunzatoare pentru eventualele contributii efectuate de persoane fizice sau juridice de alta nationalitate decat cea romana, prin nerespectarea conditiilor de utilizare a Platformei de mai sus, si de eventualele riscuri si consecinte generate de acest lucru.

Initiatorii se obliga sa foloseasca fondurile obtinute ca urmare a donatiilor Contributorilor facute prin intermediul Platformei doar pentru scopul declarat prin intermediul Platformei si, de asemenea, in cazul in care s-au obligat sa ofere anumite recompense Contributorilor, Initiatorii sunt singurii responsabili pentru indeplinirea acestor obligatii, respectiv natura recompenselor, termenul de livrare, modalitatea de livrare etc., intre Contributori si Initiatori stabilindu-se o relatie directa, Societatea sau Platforma nemaifiind implicate in acest stadiu.

Fiecare Initiator va stabili inca de la buna inceput care este perioada in care doreste sa isi deruleze campania de strangere de fonduri prin intermediul Platformei, respectiv minim 7 zile si maxim 60 de zile. In anumite situatii, la solicitarea expresa a Initiatorului, aceasta perioada va putea fi prelungita, cu respectarea termenelor minime si maxime de mai sus.

 1. Conditii pentru Utilizarea Platformei

In cazul persoanelor fizice, indiferent daca au calitatea de Initiator sau Contributor, doar persoanele fizice majore, care au implinit cel putin 18 ani la data inregistrarii pe Platforma, cu capacitate deplina de exercitiu si care au cetatenia romana si care accepta acesti Termeni si Conditii au dreptul sa ulitilizeze Platforma.

In cazul persoanelor juridice, in calitate de Initatori sau Contributori, sau al asociatiilor sau fundatiilor, in calitate de Initiatori, acestea trebuie sa detina capacitate deplina de exercitiu, sa fie organizate si constituite conform legilor din Romania si sa accepte acesti Termeni si Conditii.

In acest sens, prin accesarea serviciilor aferente Platformei si/sau deschiderea unui cont de utilizator, dumneavoastra declarati si garantati indeplinirea acestor conditii obligatorii de mai sus, fiind, de asemenea, responsabil pentru notificarea imediata a Platformei si a Societatii in cazul in care oricare din acest conditii, indiferent de motiv, nu mai este indeplinita. In cazul in care, indiferent de momentul in timp in care Societatea constata ca nu indepliniti sau nu mai indepliniti aceste conditii, Societatea va inceta imediat furnizarea oricarui serviciu catre dumneavoastra.

Odata ce contul este deschis, in cazul Initiatorilor, Societatea isi rezerva dreptul de a efectua o selectie preliminara atat a Initiatorilor in sine, cat si a proiectelor/produselor ce se doresc a fi promovate si prezentate prin intermediul Platformei, permitand inscrierea pe Platforma doar a celor care respecta toate conditiile impuse prin acesti Termeni si Conditii.

Printre criteriile avute in vedere de catre Societate in selectarea Initiatorilor si a proiectelor/produselor care vor fi prezentate prin intermediul Platformei, mentionam criteriile de mai jos, dar fara a fi o lista exhaustiva, tinand cont, insa, ca selectia va fi facuta de la caz la caz. Astfel, cu siguranta vor fi excluse:

 

 1. Contul de Utilizator

Astfel, pentru a beneficia de serviciile puse la dispozitie prin intermediul Platformei, Initiatorii sunt obligati sa deschida un cont de utilizator. Astfel, Initiatorii vor furniza:

In cazul Contributorilor, acestia pot alege fie sa deschida un cont de utilizator, furnizand informatiile de mai jos:

fie sa efectueze doar plata contributiei, completand doar o sectiune privind utilizatorii de tip guest, sens in care se vor solicita doar urmatoarele date: nume, prenume, adresa de e-mail si numar de telefon.

In cazul Contributorilor care aleg varianta deschiderii contului de utilizator, exista optiunea de a ramane anonimi, sens in care nu se va afisa in mod public numele sau, proiectul/Initiatorul sustinut sau suma contribuita.

De asemenea, de la caz la caz, fiecare Initiator poate atasa anumite documente, imagini, videoclipuri etc. pentru o mai buna descriere a proiectului sau produsului sau. Orice atasament al Initiatorului trebuie sa respecte cerintele legale sub toate aspectele, respectiv, continut legal, detinut in mod legal sub aspectul drepturilor de proprietate intelectuala, protectiei minorilor etc. Societatea si Platforma nu isi asuma raspunderea in niciun fel pentru continutul atasamentelor incarcate de catre Initiatori pe Platforma, pentru drepturile de proprietate aferente, precum si pentru orice alte incalcari de drepturi in legatura cu aceste atasamente, Initiatorii fiind singuri responsabili fata de terti pentru acest lucru.

Mai mult, descrierea Utilizatorilor, precum si documentele atasate de Initiatori nu pot contine texte cu continut ilegal, cu limbaj indecent, defaimator sau violent sau care incalca bunele moravuri sau care aduc atingere in orice fel drepturilor, imaginii sau intimitatii oricarei persoane.

De asemenea, din punct de vedere tehnic, este interzisa incarcarea sau folosirea in orice fel de documente care contin virusi sau care sunt in orice alt fel contaminate si pot periclita in orice fel buna functionare a Platformei sau accesul Utilizatorilor la serviciile oferite prin intermediul Platformei. Platforma isi rezerva dreptul de a efectua verificari cu privire la aceste aspecte si de a elimina orice element care contravine acestor reguli, putand interzice accesul Utilizatorilor respectivi la serviciile Platformei.

Fiecare cont de utilizator va fi securizat prin stabilirea unei parole de catre fiecare Utilizator, parola care nu va fi in niciun fel adusa la cunostinta sau cunoscuta de Platforma/Societate. Astfel, fiecare Utilizator este raspunzator pentru pastrarea in siguranta a parolei aferente contului sau de utilizator si pentru confidentialitatea sa si nedivulgarea sa catre un tert.

Odata ce contul de utilizator este deschis si activat de catre Platforma, in cazul Initiatorilor, indiferent de categoria din care fac parte, intervine o alta etapa unde este necesar a se mai furniza urmatoarele informatii:

Platforma poate acorda posibilitatea ca, in cadrul prezentarii efectuate de catre Initiatori pentru proiectele sau produsele care vor fi prezentare prin intermediul Platformei sa se insereze link-uri catre alte pagini de internet detinute de catre Initiatori sau de catre terti.

Avand in vedere ca Platforma nu este titulara dreptului de proprietate sau de folosinta a acestor link-uri externe care pot fi incluse in prezentarile Initiatorilor, Platforma si Societatea nu au niciun control asupra continutului acestora si nu pot fi raspunzatoare pentru continutul lor, legalitatea informatiilor transmise, disponibilitatea acestora sau orice alte aspecte in legatura cu aceste link-uri, inclusiv pentru orice dauna derivand din accesarea respectivului link.

Cu acordul Societatii, Initiatorii pot in cadrul prezentarilor externe aferente proiectelor si produselor promovate prin intermediul Platformei sa insereze link-uri catre Platforma. Intr-un asemenea caz, folosirea link-ului catre Platforma nu poate fi considerata drept aprobare sau afiliere in niciun fel a Societatii si Platformei cu respectiva pagina de internet sau document in cadrul caruia link-ul catre Platforma este inclus.

 1. Colectarea de Fonduri

Societatea, prin intermediul Platformei, intermediaza, in numele Initiatorului, colectarea de fonduri de la Contributori, cu titlu de donatie. In acest sens, fiecare Contributor va decide daca va dori sa doneze anumite sume de bani pentru anumite proiecte promovate in cadrul Platformei, stabilind cuantumul pe care il doreste, dar nu mai mult de 25.000 lei pentru fiecare tranzactie, indiferent daca va dona o suma mai mare pentru acelasi proiect al aceluiasi Initiator. Toate donatiile se vor face in lei, prin intermediul platilor on-line facilitate de catre procesatorul de plati mobilPay („Procesatorul”), prin plata cu cardul Mastercard sau Visa eliberat de orice banca emitenta situata in Romania si care este in termen de valabilitate.

In acest sens, in cazul platilor on-line cu cardul, Contributorul va intra in contact direct cu Procesatorul pentru efectuarea donatiei, acesta din urma fiind responsabil pentru colectarea si procesarea datelor cu caracter personal ale fiecarui Contributor care sunt necesare in vederea platii. Procesatorul va transmite apoi o lista catre Societate, unde va mentiona numele fiecarui Contributor, suma donata si Initiatorul sustinut, inclusiv proiectul sustinut, in cazul in care Initiatorul promoveaza in acelasi timp mai multe proiecte prin intermediul Platformei.

Fiecare proiect va fi deschis in vederea campaniei de strangere de fonduri pe o perioada cuprinsa intre 7 zile sau 60 de zile, la alegerea Initiatorilor, de la momentul la care acesta este adus la cunostinta Utilizatorilor prin intermediul Platformei. Acest termen va putea fi, insa, prelungit sau restrans, in functie de necesitatile proiectului, fondurile colectate pana la un anumit moment dat etc. Societatea este cea care va decide acest lucru, la solicitarea expresa a Initiatorului.

Contributorul va fi responsabil pentru plata comisioanelor si taxelor aferente platii cu cardul efectuate de Procesator.

Odata sumele de bani colectate de catre Procesator de la Contributori, Procesatorul va transmite catre Societate un raport al sumelor incasate de la Contributori, conform specificatiilor indicate mai sus. La finalul campaniei de strangere de fonduri aferente fiecarui Initiator si in termen de 15 zile de la virarea sumei totale aferente de catre Procesator catre Societate, mai putin comisionul retinut de Procesator pentru plata efectuata de Contributor si comunicat fiecarui Contributor inainte de efectuarea tranzactiei, in contul deschis pe numele Societatii de catre Societate, aceasta din urma va vira cu ordin de plata in contul bancar al Initiatorului suma globala astfel colectata, din care va retine comisionul datorat de Initiator Societatii conform Sectiunii 6 de mai jos, precum si orice alte taxe sau comisioane bancare aferente acestui transfer. Comisionul se va percepe de catre Societate pe baza de factura fiscala, plata acesteia fiind efectuata de Initiator prin compensarea cu sumele colectate de Societate in numele Initiatorului prin Procesator de la Contributori. Asadar, la finalul campaniei de strangere de fonduri aferente fiecarui proiect promovat de Initiator, Societatea va vira, conform celor de mai sus, intr-o singura transa, sumele stabilite conform regulilor de mai sus, indiferent daca tinta valorica propusa de Initiator a fost atinsa sau nu.

Utilizatorii inteleg si agreeaza ca odata ce un proiect este promovat prin intermediul Platformei si este in curs de derulare campania de strangere de fonduri aferente, nu este permisa eludarea mecanismului reglementat de acesti Termeni si Conditii. Orice incercare de incalcare a Termenilor si Conditiilor in ce priveste colectarea fondurilor este considerata abuziva, iar Initiatorul va fi responsabil pentru demersul sau, astfel incat orice si toate sumele colectate de Societate in numele Initiatorului pana la momentul constatarii acestei incalcari vor fi retinute de Societate cu titlu de daune interese.

Pentru evitarea oricarei neintelegeri, Societatea sau Platforma nu raspund pentru modalitatea in care Initiatorii vor utiliza sumele colectate prin intermediul Platformei si daca nu vor respecta, astfel, scopul declarat Contributorilor. De asemenea, daca este cazul, Initiatorii sunt responsabili fata de Contributori pentru indeplinirea obligatiilor ce le revin in legatura cu eventuale recompense promise (de exemplu, produse, prototipuri etc.) Contributorilor. Aceasta este strict realizata pe baza relatiei directe dintre Initiator si Contributor. Odata platile efecuate, Societatea va transmite catre Initiator o lista cu numele si prenumele Contributorilor care au donat sume de bani pentru sustinerea proiectului lor, adresa de e-mail, precum si mentiunea privind suma donata, mai ales daca aceasta reprezinta o conditie pentru atribuirea vreunei recompense de catre Initiator. Aceste date sunt transmise Initiatorului cu consimtamantul expres al Contributorilor pentru scopul expres declarat si limitativ de a coresponda cu Initiatorul in ce priveste proiectul sustinut, de a afla stadiile de dezvoltare ale acestuia, precum si de a fi invitat la evenimente (precum evenimentul de lansare a proiectului/produsului etc.) in legatura cu proiectul sustinut, cat si de a primi recompensa, atunci cand este cazul.

Dupa efectuarea unei donatii de catre Contributor conform Termenilor si Conditiilor si, in special, conform conditiilor impuse prin prezenta sectiune, orice cerere de restituire a sumei donate poate fi adresata direct Initiatorului, fiind strict legata de relatia dintre Contributor si Initiator, deoarece Societatea a actionat doar ca intermediar pentru colectarea respectivelor sume de bani si nimic mai mult, iar toate donatiile transferate de catre Contributori vor fi directionate catre Initiatori, in conturile lor bancare. In acest sens, dupa efectuarea donatiei, Contributorii vor primi prin e-mail notificare din partea Procesatorului care atesta ca plata lor a fost procesata.

 1. Comisioane Percepute de Societate

Pentru serviciile prestate de catre Societate in numele Initiatorilor, prin intermediul Platformei, Societatea este indrituita sa primeasca un comision.

Comisionul practicat de Societate se supune acelorasi reguli, indiferent daca Initiatorul este o persoana fizica, o persoana juridica sau o entitate non-profit. Astfel, comisionul este de 12%, fie ca se atinge obiectivul dorit, fie daca nu se atinge. In cazul in care clientul doreste un comision preferential este rugat sa trimita un email la andrei@tesustin.ro

 1. Impozite si Taxe

Pentru evitarea oricarei neintelegeri, fiecare Contributor si Initiator este responsabil pentru indeplinirea oricarei obligatii fiscale care ii revine in legatura cu platile si incasarile care se efectueaza prin intermediul prezentei Platforme. Societatea nu raspunde pentru declararea in orice fel sau modul de impozitare a sumelor provenite din contributiile de fonduri care au loc prin intermediul prezentei Platforme.

 1. Proprietate Intelectuala

Societatea detine toate drepturile de proprietate intelectuala incluzand, dar fara a se limita la, drepturi de autor si drepturi conexe, drepturi de proprietate industriala, desene tehnice, marca inregistrata, brevet, patent, licente etc., aferente Platformei si continutului Platformei creat de catre Societate (incluzand, dar fara a se limita la, imagini, texte, grafice, simboluri, logo, sigle, elemente de grafică WEB, scripturi, programe si orice alte date). De aceea, Utilizatorii se obliga sa nu reproduca sau stocheze in vreun fel continutul oferit prin intermediul Platformei; sa nu modifice, publice, disemineze in niciun fel, fara acordul expres al Societatii, continutul Platformei; sa nu aduca atingere dreptului de autor si marcii inregistrate a Societatii, precum si sa nu aduca niciun fel de atingere oricarui drept de proprietate intelectuala apartinand Societatii; sa nu utilizeze continutul Platformei in orice alt scop decat cele permise expres prin acesti Termeni si Conditii. Este interzisa, de asemenea, orice incercare a Utilizatorilor de a descifra, decompila, recrea sau obtine algoritmul sau codul sursa aferent Platformei.

Pentru evitarea oricarei neintelegeri, fiecare Initiator garanteaza ca detine drepturile de proprietate intelectuala aferente proiectului sau produsului respectiv, precum si ale materialelor utilizate pe Platforma pentru prezentarea si promovarea proiectelor si produselor, astfel incat Societatea nu este in niciun caz raspunzatoare pentru orice incalcari ale oricarui drept detinut de vreun tert cu privire la aceste aspecte. Initiatorul isi da acordul expres ca Societatea sa foloseasca aceste materiale si informatii puse la dispozitie de catre Initiatori atata timp cat este necesar pentru prestarea serviciilor prin intermediul Platformei, dar si ulterior incheierii campaniei de colectare de fonduri.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestei Platforme, Utilizatorii ofera Societatii acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Utilizatorii isi dau, de asemenea, acordul ca Societatea sa utilizeze liber, in scopul promovarii Platformei si a Utilizatorilor, precum si a proiectelor si produselor prezentate de Initiatori prin intermediul Platformei, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici transmise prin intermediul Platformei.

 1. Confidentialitate

Fiecare dintre Utilizatori va respecta confidentialitate cu privire la acele informatii sau documente puse la dispozitie de catre Societate in legatura cu serviciile prestate prin intermediul Platformei si nu le va dezvalui catre terti fara consimtamantul expres al Societatii.

 1. Protectia Datelor cu Caracter Personal

Netconsult Market S.R.L., cu sediul social situat in Sat Hidiselu de Sus, Comuna Hidiselu de Sus, nr. 68A, jud. Bihor, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bihor sub nr. J5/1160/2015 avand cod unic de inregistrare 34800776, respectiv Societatea, este operator de date cu caracter personal cu privire la prelucrarile de date cu caracter personal care au loc in temeiul acestor Termeni si Conditii.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Societate are loc pentru scopul prestarii serviciilor descrise in cadrul acestor Termeni si Conditii, prin intermediul Platformei. Asadar, furnizarea datelor mentionate in cadrul acestor Termeni si Conditii de catre Utilizatori este obligatorie si absolut necesara pentru derularea in bune conditii a serviciilor care fac obiectul acestor Termeni si Conditii. Refuzul Utilizatorilor de a furniza Societatii, prin intermediul Platformei, datele cu caracter personal solicitate conform acestor Termeni si Conditii va face imposibila orice prestare de catre Societate a serviciilor aferente Platformei pentru respectivul Utilizator. In cazul Initiatorilor, practic, serviciile Platformei nu pot fi oferite in absenta acestor date, fie in intregime, fie partial.

Conform Sectiunii 4 de mai sus, intr-o prima etapa, atat Initiatorii, cat si Contributorii vor furniza Societatii, in mod obligatoriu, urmatoarele date cu caracter personal care sunt necesare pentru deschiderea si activarea contului de Utilizator pe Platforma, respectiv utilizarea Platformei ca guest de catre anumiti Contributori, si anume: nume, prenume, adresa de e-mail si numar de telefon. In cazul Contributorilor, datele privind numele si prenumele si adresa de e-mail vor fi furnizate apoi catre Initiatorul sustinut de catre respectivii Contributori, in scopul corespondentei ulterioare dintre cele doua parti si al continuarii relatiilor stabilite conform acestor Termeni si Conditii. Exista posibilitatea ca Initiatorul sa solicite, ulterior, Contributorilor, in mod direct, si alte informatii decat cele de mai sus, in special pentru livrarea recompenselor, daca este cazul. Aceste aspectea vor fi stabilite, insa, direct intre cei doi parteneri.

De asemenea, Societatea va transmite periodic catre Utilizatori newslettere si alte materiale informative cu privire la activitatea derulata prin intermediul Platformei, in acest sens fiind folosite adresele de e-mail furnizate de catre Utilizatori.

In cazul Contributorilor care doresc acest lucru si, astfel, nu bifeaza optiunea de a ramane anonimi, odata ce vor efectua o plata, numele lor, precum si suma contribuita si Initiatorul sau proiectul sustinut vor fi facute publice pe Platforma, fiind vizibile de catre utilizatorii Platformei, precum si de catre public in general.

Prin completarea spatiilor/campurilor desemnate in acest sens in cadrul Platformei si solicitarea adresata Societatii pentru deschiderea si activarea unui cont de Utilizator al Platformei, Utilizatorii isi dau consimtamantul expres si neechivoc ca Societatea sa prelucreze datele sale cu caracter personal conform celor descrise in aceasta Sectiune 10.

In cazul Initiatorilor, intr-o etapa ulterioara celei privind deschiderea si activarea contului de Utilizator, acestia vor fi solicitati prin intermediul unei sectiuni speciale din cadrul Platformei sa furnizeze, in mod obligatoriu, Societatii un numar valid de cont bancar, conform cerintelor de mai sus din Sectiunea 4, insotit de documente aferente emise de unitatea bancara respectiva, precum si CNP-ul si datele din cartea de identitate aferenta, precum si o copie a acestei carti de identitate, purtand semnatura detinatorului si mentiunea privind acceptul pentru transmiterea acestei copii catre Societate. Aceste date nu vor fi transmise niciunui tert.

Datele completate de catre Contributori pentru procesarea efectiva a platilor de catre Procesator nu vor ajunge in posesia Societatii in niciun fel, acestea fiind colectate, procesate si stocate numai de catre Procesator.

Singurele informatii legate de Utilizatori care vor fi disponibile in mod public prin intermediul Platformei sunt: numele Utilizatorului; lista proiectelor sustinute de Contributori, inclusiv suma contribuita, si lista proiectelor initiate de Initiatori; descrierea pe care o poate completa Utilizatorul in momentul deschiderii contului de utilizator.

Datele vor fi prelucrate si stocate in termenul stabilit de lege in acest sens, urmand ca la finalul perioadei de prelucrare si/sau stocare sa fie distruse sau transformate in date anonime.

Informatiile, inclusiv datele cu caracter personal, obtinute de la Utilizatori conform acestor Termeni si Conditii nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, autoritati etc. decat in cazul in care sunt solicitate in mod justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau de alte autoritati cu atributii privind protectia datelor cu caracter personal, precum si in alte cazuri prevazute de lege.

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Legea nr. 677/2001”), dumneavoastra beneficiati de dreptul de acces, de dreptul de interventie asupra datelor, precum si de dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii indivduale si dreptul de a va adresa justitiei.

La cererea scrisa a Utilizatorului, datata si semnata, expediata catre Netconsult Market S.R.L., cu sediul social situat in Sat Hidiselu de Sus, Comuna Hidiselu de Sus, nr. 68A, jud. Bihor, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bihor sub nr. J5/1160/2015 avand cod unic de inregistrare 34800776, la adresa sediului sau social mentionata anterior sau la adresa de e-mail andrei@tesustin.ro, Societatea se obliga sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 si sa respecte toate drepturile Utilizatorilor conferite de Legea nr. 677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa va adresati cu o cerere scrisa, datata si semnata, la datele de contact sus mentionate, urmand a primi un raspuns in termen de 15 zile de la data primirii cererii de catre Societate.

 1. Reguli de utilizare a Platformei

Incepand cu momentul accesarii Platformei, indiferent daca se deschide un cont de utilizator sau nu, Utilizatorii se obliga sa actioneze cu buna credinta si conform legii in ce priveste modul de utilizare a Platformei si modul de a beneficia de serviciile oferite prin intermediul Platformei.

Orice persoana interesata poate sesiza Societatii la urmatoarea adresa de email: andrei@tesustin.ro, o conduita neregulamentara sau contrara acestor Termeni si Conditii, iar Societatea va intreprinde verificari cu privire la situatia semnalata si va lua masurile care se impun pentru o buna desfasurare a serviciilor oferite prin intermediul Platformei.

De asemenea, Societatea isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza in permanenta modul in care se Utilizatorii uzeaza de serviciile oferite prin intermediul Platformei sau de modul in care folosesc Platforma.

In acest sens, in functie de gravitatea situatiei, Societatea va putea inchide contul de utilizatori ai acelor utilizatori care nu respecta aceste reguli si va putea interzice accesul ulterior la serviciile Platformei. De asemenea, in cazul Initiatorilor, pe langa inchiderea conturilor de utilizatori, va putea intrerupe sau suspenda sau inceta derularea serviciilor privind strangerea de fonduri. In cazul in care se impune incetarea prestarii serviciilor prin Platforma catre anumiti utilizatori, daca au fost stranse anumite fonduri in contul Initiatorului, atunci aceste fonduri vor fi restituite catre Contributori direct de catre Procesator.

 1. Limitarea Raspunderii

Fara a aduce atingere oricaror altor prevederi din cuprinsul acestor Termeni si Conditii, Societatea nu este raspunzatoare pentru:

 1. viramentele gresite efectuate de catre Procesator sau Contribuabil;
 2. modul de functionare a platformei de plati puse la dispozitia Contributorilor de catre Procesator;
 3. acordarea sau nu de recompense de catre Initiatori catre Contributori;
 4. relatia dintre Initiatori si Contributori, odata ce acestia au fost pusi in legatura de catre Societate conform acestor Termeni si Conditii;
 5. colectarea sau nu a sumei tintite de catre fiecare Initiator;
 6. eventualele prejudicii sau daune cauzate de catre Utilizatori unor terti sau altor Utilizatori in legatura cu serviciile oferite prin intermediul Platformei, indiferent de natura acestor prejudicii;
 7. disponibilitatea sau nu a serviciilor Platformei in orice moment sau locatie sau de pe orice dispozitiv electronic de accesare;
 8. corectarea oricaror defecte sau erori tehnice ale serviciilor furnizate prin intermediul Platformei;
 9. lipsa de virusi sau a altor componente defectuoase ale oricarui continut sau software disponibil la sau prin intermediul Platformei;
 10. satisfacerea sau nu a cerintelor Utilizatorilor de catre rezultatele obtinute prin utilizarea Platformei.

 

 1. Legea Aplicabila si Instante Competente

Acesti Termeni si Conditii sunt guvernate de si interpretate in conformitate cu legea aplicabila din Romania.

Eventualele dispute aparute intre Societate si Utilizatori in legatura cu serviciile oferite prin intermediul Platformei sau in legatura cu acesti Termeni si Conditii vor fi solutionate pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea pe cale amiabila nu este posibila, disputa va fi dedusa judecatii spre solutionare instantelor competente de la sediul Societatii.

 1. Prevederi Finale

Prin utilizarea Platformei si implicit acceptarea acestor Termeni si Conditii, Utilizatorii declara expres ca au citit si inteles Termenii si Conditiile si ca sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestora, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a Utilizatorilor.